Trebuie sa vii!

Nou!

Tuesday 1 February 2011

De unde vine mâncarea?

„Sursa de provenienţă a mâncării a devenit recent subiect de ştiri şi din această cauză ţin să vorbesc puţin despre importanţa acestui subiect, în contextul industriei alimentare. De unde, de când şi de la cine sunt principalele întrebări care ar trebui să stea la baza deciziei când alegem mâncarea.

O întrebare suplimentară foarte importantă este: cât de mult a trebuit să călătorească aceasta mâncare? Distanţa medie pe care o parcurg legumele pentru a ajunge în magazine este tot mai mare în fiecare an: Polonia, Grecia, Africa de Sud, Brazilia. Să alegem produse sezoniere şi de producţie locală sau regionala poate rezolva această problemă. O altă întrebare este când a fost culeasă această mâncare şi cum a fost transportată.

Citiți continuarea la prietenii noștri de la 24FUN Cluj

Articol de Richard Brown



Programul de internship 2010 al Asociației Transilvania Fest cu Universitatea Oxford Brookes din Marea Britanie le oferă studenţilor posibilitatea de a-și exersa și dezvolta abilitățile și cunoștințele dobândite la universitatea Oxford Brookes și de a ajuta  în mod practic la dezvoltarea turistică a anumitor zone din Transilvania.
Richard Brown este voluntar la Transilvania Fest. Studiază management ospitalier internațional. Zonele sale de interes sunt gastronomie, cultura mâncării și management hotelier. A lucrat cu Hilton International și Claridges în Londra. În România se ocupă de un proiect de consultanță pentru dezvoltarea firmelor de alimentație publică din județele Cluj și Sibiu.

No comments:

Post a Comment