Trebuie sa vii!

Nou!

Monday 14 February 2011

Festivalul blogurilor gustoase

Cea de-a treia ediţie a Festivalul Blogurilor Gustoase s-a încheiat. Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare, organizat alături de sponsorul ediţiei, Danone Nutriday, a adus împreună bloggerii din domeniul culinar şi pasionaţii de gastronomie.

La competiţia de anul acesta a festivalului au participat 104 bloguri, înscrise exclusiv de către posesorii lor. Ediţia de anul acesta a adus şi o serie de interviuri cu participanţii, 73 de bloggeri au acordat interviuri pentru Parada Blogurilor Gustoase. Astfel, participanţii au avut ocazia să împărtăşească din experienţele lor şi să se facă cunoscuţi în faţa celor peste 700.000 de vizitatori unici care accesează Gustos.ro în fiecare lună. Danone Nutriday şi Gustos.ro au dorit ca prin acest eveniment să-şi arate sprijinul pentru blogosfera culinară şi să ajute în promovarea bloggerilor food români.

Ediţia a treia a festivalului s-a desfăşurat între 4 ianuarie şi 9 februarie 2011. Câştigătorii acestei ediţii au primit din partea sponsorului Danone Nutriday şapte premii constând în electrocasnice, marele premiu - aparat de gătit cu aburi - a fost câştigat de blogul Amalia-MyLife. Fiecare dintre cele şase categorii de concurs a avut câte un blog câştigător: În bucătărie la Sidy a câştigat la categoria Reţete cu iaurt Danone Nutriday un blender , Lissa's cakes s-a clasat pe primul loc la categoria Aperitive, câştigând un aparat de făcut sandvişuri. LopFras a câştigat la secţiunea Supe şi ciorbe un tocător electric; Arta culinară Doina primeşte un robot de bucătărie pentru categoria Feluri principale, un aparat de făcut preparat îngheţată ajunge la Clipe dulci, pentru categoria Deserturi; Bucătăria lui Nicusor a câştigat la categoria Băuturi un aparat pentru frappe.

Au primit premii şi cei care au votat în competiţie: 10 seturi de cărţi, fiecare premiu fiind format din câte 8 volume din Colecţia "Secrete de Bucătărie", oferite de revistă Felicia, şi seturi de volume din colecţia Radu Anton Roman - "Poveştile bucătăriei romaneşti", oferite de Jurnalul Naţional. Plus încă 10 premiaţi prin tragere la sorţi cu domenii gratuite .ro prin platforma Blogway. În total, 27 de câştigători se bucura de premiile câştigate în cadrul festivalului.

Detalii pe gustos.ro

No comments:

Post a Comment