Trebuie sa vii!

Nou!

Wednesday 9 February 2011

Premiul publicului. Noi vrem CRD!

Competiţia de conţinut digital “Povestea ONG-ului meu” continuă!

TechSoup România reprezintă programul de donaţii tehnologice TechSoup Global, prin care donatori importanţi ca Microsoft şi Cisco furnizează produse tehnologice ONG-urilor din întreaga lume. Acesta a organizat o competiție, “Povestea ONG-ului meu”, al cărei scop este amplificarea importanţei de storytelling digital în viaţa unui ONG.
 
În 7 februarie Techsoup a desemnat câştigătorii primei etape a competiţiei de conţinut digital: cele mai bune spoturi sau serii de fotografie care spun povestea unei organizaţii au fost răsplătite cu premii high-tech oferite de Microsoft.
Juriul competiţiei a fost format din specialişti şi pasionaţi de storytelling şi conţinut multimedia: jurnalişti şi specialiști, new media, regizori, editori de reviste şi fotografi.

S-au acordat şi premii speciale: regizorii Dorin Moldoveanu şi Stefan Niță şi-au pus la dispoziţie serviciile pentru a crea un spot care să spună povestea Centrului Raţiu pentru Democraţie (CRD).

Competiţia însă continuă: până în 11 februarie toţi cei interesaţi pot vota pentru Premiul Publicului aici. Centrul Rațiu pentru Democrație este înscris, nu vă sfiiți să votați :).




Filmuleţul de 1 minut despre proiectul CRD Crăciun pentru Copii, a fost realizat de voluntarul Oxford Brookes University Wiktor Mech.

No comments:

Post a Comment