Trebuie sa vii!

Nou!

Wednesday 27 July 2011

Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale


Pentru cei care sunt in Bucuresti pe 28 iulie (si pe 29 veniti la noi la Blaj, da?)

--------------------------------------

CRIES – Centrul de Resurse pentru Ini+iative Etice si Solidare în parteneriat cu Platforma Europeană IRIS, Institutul Intercultural Timisoara, Serviciul APEL si Integra România desfăsoară proiectul strategic Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale.

Obiectivul general al proiectului se referă la dezvoltarea economiei sociale în România ca instrument de promovare a incluziunii sociale si a cetă+eniei active. Dintre activitățile proiectului, menționăm: activități de analiză și cercetare, formare în domeniul economiei sociale, activități de promovare a networking-ului social, dezvoltarea de proiecte pilot, lansarea a 8 proiecte/inițiative pilot în domeniul economiei sociale. Ariile de interes pe care le promovează Asociația CRIES în cadrul acestui proiect se referă la: întreprinderi sociale de inserție, comerț echitabil, comerț solidar, finanțare etică si microfinanțare socială, consum responsabil.

În prezent, pregătim organizarea unei conferințe de prezentare a proiectului si a diferitelor instrumente de lucru elaborate, conform programului atasat. Totodată, participanții vor avea posibilitatea de a obține mai multe informații privind participarea în grupul local de lucru.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la această întâlnire. Conferința este organizată la București în data de 28 Iulie 2011, intervalul orar 10-12, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, sector 1 București, Bd. Mareșal Averescu , nr. 17

Pentru confirmarea participării si pentru a obține mai multe informații despre proiect, vă rugăm să ne scrieți la adresa <olimpia.onita@cries.ro>, persoană de contact Olimpia Oniță, asistent de proiect sau să ne contactați la unul din numerele de telefon: 0356 422 405, 0728 235 155.

Proiectul este cofinanțat prin Fondul Social European si se desfăsoară la nivel național în perioada 2010-2013. Centrele de implementare ale proiectului sunt: Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Odorheiu Secuiesc, Sibiu si Timisoara.

No comments:

Post a Comment