Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Judeţean Alba şi SC Apidava au organizat săptămâna trecută (24 – 25 martie 2011) cea de-a patra ediţie a Târgului "Sărbătoarea Mierii" la Blaj.
Evenimentul din acest an şi-a propus promovarea în rândul consumatorilor a unui stil de viaţă sănătos şi a alimentaţiei bazată pe produse naturale.
Noutatea acestei ediţii a constituit-o prezența standurilor cu produse ecologice şi tradiţionale romaneşti: lactate, mezeluri, vinuri, produse de panificaţie şi patiserie, dulciuri, artizanat şi multe altele.
Transilvania Fest și Conviviumul Slow Food Cluj Transilvania au participat la aceste eveniment cu 5 producători:
Pasc Maria – Turda, jud. Cluj – brânzeturi de oaie: caș, telemea proaspătă, brânză de burduf, urdă
Cordiş Ileana – Simleul Silvaniei, jud. Sălaj – afumături tradiţionale
Rigo Attila - Bonţida, jud. Cluj – turtă dulce tradiţională
Cristian Mureşan – Cluj-Napoca, jud. Cluj – siropuri naturale
Rusu Simion, Turda, jud. Cluj cu produse de panificaţie
Detalii despre eveniment în ziarul Unirea, Blaj.
No comments:
Post a Comment