Trebuie sa vii!

Nou!

Wednesday 28 July 2010

Programe Oxford Brookes University

Programe Oxford Brookes University– programul de internship turistic

În ultimii patru ani, Universitatea Oxford Brookes din Marea Britanie a avut diferite parteneriate în Romania prin proiecte de dezvoltare culturala si turism culinar: 

-workshop-uri de dezvoltare rurala si turism sustinute de Rosemary Barron, director al Oxford Gastronomica

-seminarii pentru dezvoltarea strategiei turismului cultural si conservarea patrimoniului, sustinute de dr. Rebecca Hawkins

-oferirea de informatii celor ce desfasoara activitati în domeniul turismului, de catre studenti
ai Oxford Brookes University

-stabilirea si derularea unui program de internship pentru studentii Oxford Brokes, care are ca scop dezvoltarea de proiecte culturale si turistice

Studentii
Programul de internship 2010 dezvoltat impreuna cu Asociatia Transilvania Fest le ofera studentilor Oxford Brokes nu doar posibilitatea de a-si exersa si dezvolta abilitatile si cunostintele dobandite la universitatea Oxford Brookes, dar si cea de a ajuta  în mod practic la dezvoltarea turistica a zonelor în care lucreaza.
Richard Brown studiaza management ospitalier international. Zonele sale de interes sunt gastronomie, cultura mancarii si management hotelier. A lucrat cu Hilton International si Claridges în Londra. In Romania se ocupa de un proiect de consultanta pentru dezvoltarea firmelor de alimentatie publica din judetele Cluj si Sibiu.
Luciana Jaldin Tharby studiaza un program combinat de management ospitalier international si management turistic. Este interesata în ecoturism, dezvoltare sustenabila si managementul mediului. A lucrat în eco-locuinte în vestul Africii si în diferite hoteluri si restaurante din Anglia si Spania. Proiectul sau în Romania consta în evaluarea potentialului turistic în zona Turda si Biertan-Copsa Mare-Richis.
Wiktor Mech studiaza management turistic international. Ca si domenii de interes mentioneaza internet marketing, dezvoltare durabila în turism si turism cultural. A lucrat pentru prestigiosul grup de hoteluri-butic Malmaison. Pentru proiectul sau în Romania face un studiu si creeaza instrumente de marketing turistic online pentru zona Badeni-Petresti-Turda.
Proiectele vor fi prezentate în cadrul Transilvania Fest 2010.

Despre Universitatea Oxford Brookes
Oxford Brookes este una dintre cele mai de prestigiu universitati din Marea Britanie, cu 19 000 de studenti provenind din peste 100 de tari. Este prima Universitate de Fair Trade (comert echitabil) din lume si a fost cotata, noua ani consecutiv, drept cea mai moderna universitate de top de catre Sunday Times University Guide.
Departamentul de Management Turistic, Ospitabilier si de Petrecere a timpului liber al universitatii este recunoscut international pentru calitatea exceptionala a cursurilor, cercetarii si consultantei. Absolventii se pot angaja cu succes oriunde în lume, putand lucra în oricare industrii de top din domeniul hotelier si turistic.



No comments:

Post a Comment