Trebuie sa vii!

Nou!

Wednesday 28 July 2010

Promoafaceri.com, partener media al Transilvania Fest 2010, ofera trei premii pentru expozanti

Promoafaceri.com,partener media al Transilvania Fest 2010, ofera trei premii pentru expozantii Transilvania Fest, constand in trei pachete de publicitate in mediul online. Castigatorii vor fi anuntati in ultima zi de festival, la scena.

Cele trei pachete de promovare, de care vor beneficia un an de zile, au urmatoarele valori: 
Pachetul Gold - 1290 lei
Pachetul Silver - 890 lei 
Pachetul Bronze - 490 lei

In baza acestor premii, echipa promoafaceri.com va sprijini si sustine, timp de 12 luni, pentru ca activitatea acestora sa fie cunoscuta la nivel national. 

Avantaje
Vor putea afla care sunt cele mai noi si interesante stiri care au legatura cu agricultura, turismul si legile in aceste sectoare de activitate. 

Vor putea deveni mai cunoscuti si astfel atrage cat mai multi clienti daca vor posta poze, filmulete de prezentare si orice informatie legata de promotii, oferte legate de activitatea acestora. 

Vor avea posibilitatea de a fi contactat de un reprezentant al Promoafaceri.com pentru un interviu sau pentru un articol legat de activitatea acestora.
Cei care nu s-au inscris inca in site, o pot face oricand. Este gratuit, iar concursurile cu premii continua la Promoafaceri.com.

No comments:

Post a Comment