Trebuie sa vii!

Nou!

Friday 20 May 2011

Târgul Boierului la Muzeul Țăranului

LOCUL DE DESFĂŞURARE: unde altundeva decât la câţiva paşi de Piaţa Victoriei, în ambianţa Muzeului Naţional al Ţăranului Român (Soseaua Kiseleff 3)

PERIOADA: 27 – 29 ale lui florar (mai...)

PARTICIPANŢI: aşa cum îi stă bine oricărui târg, fi-vor cei mai aleşi meşteri populari, dar şi alese lucrături de mână pentru cochetele domniţe.

Cei mici – şi nu numai – se vor putea dedulci cu şerbeturi şi dulceţuri fine, turtă dulce, ciocolată şi îngheţată. Asta dacă se vor putea rupe de lângă jocuri şi jucării, sau de lângă marionetele de pe scenă.
Când nu va fi teatru pentru cei mici, domnişoarele şi domnii vor putea deprinde primii paşi de vals de la profesori încercaţi. În restul timpului, café-concert sau cântece de odinioară.

Pentru doamne flori, iar pentru domni, dacă nu vor dori mezelicuri fine, vor putea adăsta la un pahar de vorbă ori la o pipă (sau poate narghilea, după plaisir) şi o Marghilomană.

Hainele şi maşinile de epocă vor rămâne în amintirea peliculei fotografice.Ateliere handmade, monograme pe batiste, vitralii şi antique, veritabilă cafea armenească şi bragă de la „Atletul albanez” la Băcănia Veche, buchete de flori în stil britanic, lucruri fine şi pline de dichis.

La bulivar, birjar!

Detalii la Magazinul Boieresc.

No comments:

Post a Comment