Trebuie sa vii!

Nou!

Thursday 5 May 2011

Transilvania Fest 2011 vine la EcoArt Fest Cluj

Festivalul itinerant de cultură şi mâncare Transilvania Fest se alătură Asociaţiei LifeForce din Cluj care promovează, prin festivalul EcoART, un mod de viaţă ce îmbină armonios arta, protecţia mediului şi principiile de alimentaţie sănătoasă.

Transilvania Fest promovează, prin proiecte de dezvoltare comunitară, tradițiile și cultura din diverse locații din regiunea transilvăneană, culminând anual cu un festival de trei zile. Unul din obiectivele principale ale Transilvania Fest este de a se asocia și a sprijini proiecte de educare continuă, responsabilizare civică, grijă față de mediu, sprijinire a micilor producători, promovare a turismului cultural.

EcoART Fest este unul dintre aceste proiecte. Desfășurat între 6 și 8 mai la Cluj, EcoART este cu siguranță un altfel de festival, care propune soluții practice și non-formale pentru promovarea acţiunilor ecologice (prin jocuri teatrale şi o alimentaţie sănătoasă) și pentru conştientizarea strânsei legături dintre artă, mediu şi stil de viaţă. Din program amintim spectacole de teatru, concerte, sesiuni de ateliere, expoziții de fotografie, activități speciale pentru copii și târg bio.

Transilvania Fest aduce la târgul bio al EcoART Fest mici producători certificați din Transilvania, care vor încânta gusturile cumpărătorilor cu  produse naturale: sucuri de mere, siropuri naturale, turtă dulce și produse apicole. 


Pe lângă bunătăți, un trainer specializat din partea Slow Food Cluj Transilvania va susține scurte lecții de alimentație sănătoasă și stil de viață pentru copii între 5 și 10 ani.


Program târg:
Vineri 6 mai: 14.00-18.00
Sâmbătă 7 mai: 10.00-18.00
Duminică 8 mai: 12.00-16.00
Pentru înscrieri la lecții cu copiii: Rareș Crăiuț, Convivium Leader Slow Food Cluj Transilvania, 004 0732 668 263.
Adresa: Str. Matei Corvin

Detalii program EcoART Fest: Adrian Gherghel manager de proiect, 004 0744 426 212.


Foto: Mihai Dragomir


No comments:

Post a Comment