Trebuie sa vii!

Nou!

Wednesday 25 May 2011

Transilvanian brunch la Sasausi

Primăvara a venit târziu şi a trecut repede.  

Sâmbătă 28 mai 2011, orele 11 - 15, se deschide sezonul Transilvanian Brunch 2011 într-o locaţie pitorească: Şcoală Veche din Sasausi (judeţul Sibiu).

Tot evenimentul va sta sub semnul Fraţilor Grecu, artişti născuţi în Sasausi, care au pictat câteva din bisericile ortodoxe din zonă.

Intrarea la brunch este 40 lei și include și băuturi. Copiii au intrare gratuită.
Rezervarea e esențială: transilvanian.brunch@gal-meh.eu, 0722 396 755.

Acces: dinspre DN1 (în dreptul satului Carta), pe direcţia Nou Roman, Sasausi spre Agnita sau dinspre Agnita, Chirpăr şi Sasausi.

Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului 2008 ca o iniţiativă a asociaţiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoaştere reciprocă şi colaborare în Valea Hartibaciului, dar şi ca un exerciţiu de promovare a produselor locale (în special producători ai BioCoop Sibiu). Totodată, a fost un bun motiv de întâlnire multiculturală - „în afara orelor de program” - a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală şi socială, agricultura ecologică, renovare şi restaurare, branşe care într-un fel sau altul se completează şi regăsesc în multe iniţiative şi proiecte actuale. Brunch-urile sunt organizate de regulă în ultima sâmbătă a fiecărei luni într-o locaţie deosebită şi se bucură, pe lângă oferta culinară, şi de o tematică specială.

Mai multe informaţii despre Transilvanian Brunch aici.
Mai multe informaţii despre Sasausi aici.

No comments:

Post a Comment