Trebuie sa vii!

Nou!

Monday 19 November 2012

"Mănâncă mâncare" la Târguşorul Casei - Casa TIFF

 

În perioada mai - octombrie 2012, Asociaţia Transilvania Fest în colaborare cu organizaţia Slow Food Cluj Transilvania şi Fundaţia Centrul Raţiu pentru Democraţie a desfăşurat un proiect de educaţie alimentară adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani. Proiectul, iniţiat de tineri voluntari ai organizaţiei noastre şi desfăşurat cu suportul unor specialişti: bucătari, medici nutriţionişti, psihologi si artişti se intitulează "Mănâncă mâncare" si, pe lângă componenta de educaţie alimentară vizează şi dezvoltarea unor abilităţi de autoexprimare ale tinerilor. Participanţii au produs şi editat materiale video - fotografii- care promovează obiceiurile alimentare sănătoase. Proiectul a fost finanţat prin programul " Tineret în Acţiune".
Talentaţii fotografi şi-au au expus lucrările în cadrul Târgului de bunătăţi ardeleneşti "Târguşorul Casei" de la Casa TIFF din Cluj-Napoca.
Pe standurile încărcate cu bunătăţi şi-au făcut loc tablourile care transmit mesaje mobilizatoare cu privire la problemele contemporane legate de consumul alimentar şi alimentaţie. Vizitatorii s-au întrebat, au întrebat, comentat, apreciat, concluzia finală fiind aceea ca am făcut o treabă bună.
























No comments:

Post a Comment