Trebuie sa vii!

Nou!

Thursday 8 November 2012

"Manâncă Mâncare!"

      Vă întrebaţi ce am mai făcut în cadrul proiectului "Mănâncă Mâncare!", proiect derulat în cadrul programului european Tineret în Acţiune?
     În data de 5 octombrie 2012, în prezenţa reprezentanţilor CRD, a cadrelor didactice, a presei, a echipei de proiect, a părinţilor şi invitaţiilor, elevii participanţi în proiect şi-au prezentat cu mândrie proiectele individuale şi de grup. Tinerii au realizat fotografii şi colaje care promovează obiceiuri alimentare sănătoase. Sala CRD a devenit pentru o lună sală de expoziţie, lucrările fiind admirate şi apreciate de vizitatori.

















  














          În data de 25 octombrie, tinerii implicaţi în proiect  precum şi invitaţii lor  au participat la un workshop culinar distractiv în sala CRD. Cele 3 echipe  au preparat salată de legume, salată de fructe şi plăcintă cu dovleac, cu puţin ajutor din partea Anişoarei. Roadele muncii au fost consumate cu plăcere, fiind puse şi ceva mostre la pachet pentru a testa feed-backul părintilor.

           În cadrul programului european "Tineret în Acţiune", acţiunea "Iniţiative ale Tinerilor" oferă tinerilor posibilitatea creării şi implementării unei activităţi voluntare, non-profit, în beneficiul comunităţii locale. Prin intermediul acţiunii "Iniţiative ale Tinerilor", tinerii acţionează conform principiului "Gândeşte global, acţionează local", stimulând schimbări sociale şi culturale în mediul în care trăiesc. 
           Prin participarea la proiectul "Mănâncă Mâncare" tinerii acumulează experienţe, aptitudini, cunoştinţe şi atitudini de care pot beneficia în plan personal şi profesional.






















No comments:

Post a Comment